dinsdag 3 juni 2008

Klaar voor de (eind)start?

Na een heerlijk weekendje weg in Londen (ik heb nog nooit een verjaardag gevierd in een hippe stad in het buitenland. Ook nog nooit zover weg van mijn vrienden, maar dat terzijde. Het was top om in een leuke tent in Londen 23 te worden. Mooie score zeg ik.) ben ik nu op het punt aangekomen dat ik al het hele jaar heb zien aankomen.
Ik voel me nu alsof mijn karretje net omhoog getakeld is in een achtbaan, en heel even halt houdt voordat het zo meteen zichzelf met een noodgang de diepte in zal storten. Wel enigzins gecontroleerd natuurlijk, want het karretje zit vast aan een takelbaan. (anders had ik wel een andere metafoor gekozen, zoals bijvoorbeeld een bungyjump.. Duh.) En wanneer het losgaat richting de Grande Finale, dan gaat het ook echt los. Komende weken verwacht ik wel wat loopings, onverwachte wendingen en angstaanjagende zij-effecten. 27 juni is de deadline voor mijn scriptie, dus schokkend vertier gegarandeerd. Ik heb gelukkig nog steeds het gevoel wel controle te hebben, en het gaat allemaal heus wel weer lukken, maar de klok tikt nu hoorbaar.
Dat rollercoaster gevoel komt ook voort uit het feit dat ik weet dat mijn avontuur bijna ten einde loopt. Als ik eenmaal af hebt gezet en de laatste rit richting deadline inzet, dan zal het daarna ook snel over zijn met mijn buitenlandavontuur. Ik heb gelukkig nog ruim een week vrij ingepland in Oxford en omgeving na mijn deadline, maar daarna kom ik al weer naar het Nederlandse!
Dat ik me dit achtbaan risico realiseer, betekent echt niet dat ik nu al ga beginnen met afscheid nemen. Daar is het nog veel te vroeg voor. Maar het betekent wel het inslaan van Red Bull, instantvoedsel en een nog diepgaandere vriendschap met de portiers van de bibliotheek. Want die zullen de komende weken mijn meest geziene makkers zijn.
1,2,3... Here we go!

PS: zie foto's voor een sfeerimpressie van weekendje Londen met Gerjanne, Sarianna en Raquel.
PPS: bedankt voor alle lieve berichtjes, kaarten en pakketten! :)

4 opmerkingen:

Anna zei

Nou Homie,
suc6! En het lukt je toch iid wel weer, daar ben ik van overtuigd!
Zorg er wel voor dat je voldoende voedsel in huis hebt, anders wordt je zo'n zombie en dat willen we toch ook niet hebben.....;-)en dan red je het net en dat is zonde!
En hebben we geen afstudeerborrel eind augustus, hihi!
liefs Homie

d.w.p. zei

Je blijft een getallenfreak. 23 en 27: ach samen is het mooi 50!
Maar wat bazel ik, ik wens je een goede planning toe, wijze contacten met mensen die je nodig hebt, attentie richting hen die het nodig hebben, studieplezier, tijd voor borrels, smaakvolle energiesupplies, geduld voor studie, enz. enz. Want het getal 25 van de maand 8 staat ook genoteerd. Hetzij en France hetzij in Leiden.
Fijn dat je genoten hebt rond je verjaardag.
Tel de dagen voorwaarts en later tel je de tijd weer terug! Afscheid is nog ver, ver, ver weg!

Ik geniet op afstand mee (ook door de foto's!)

d.w.p. / p.s.p.

Anoniem zei

Maltamaatje!

Heb je in die achtbaan dan ook dat ontzettend leuke shirtje aan. zodat het nog allemaal net iets soepeler verloopt?? ;-). Succes ermee he, komt helemaal goed, dat voel ik. (ik zou je wel op het hart willen drukken dat het niet verstandig is om meerdere keren tot 4h door te gaan ;-) )! We moeten snel weer eens bellen en ik vind het zeer leuk dat ons weerzien er weer aankomt!! (ook al is jouw afscheid dan nog ver weg hihi)
kus esmee

Roelien zei

Zus!

Ik blijf genieten van je verhalen, je moet er echt mee door gaan, ook als je straks weer terug bent! Maar voor het zo ver is, kom ik je eerst nog bezoeken/oplappen na je deadline/met je winkelen/spullen sjouwen/en de slappe lach krijgen.

Liefs
May